Handelsbetingelser for Glasgården

Priser

Alle priser er udsalgspriser inkl. 25% moms. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Betaling

Betaling af kurser kan foretages enten ved bankoverførsel til kontonummer: 7381 0002291630 eller på MobilePay: 83142 – angiv kursusdato og ordrenummer som betalingsreference.

Annullering/afbudsregler

Afbud til et glaskursus skal altid ske på mail, og afregnes efter følgende satser:

  • Ved afbud fra 14 dage før og frem til kursusdagen, returneres 0% af det betalte kursusgebyr.
  • Ved afbud 30-15 dage før kursusstart – returneres 50% af kursusgebyret.
  • Ved afbud inden 30 dage før kursusstart, returneres 75 % af kursusgebyret.

Leveringsformer

Via linket til Maggies Brugskunst på Glasgårdens side Forhandlere kan du bestille Glasgårdens varer (dog er der enkelte varer, der ikke kan sendes). Maggies Brugskunst sørger for leveringen – og bestillingerne ekspederes hurtigst muligt, som regel samme dag (såfremt varen er på lager, ellers kan der gå op til 5-7 dage).

Returret

Ifølge dansk lovgivning har du ret til at returnere din købte vare inden 14 dage efter modtagelsen. Hvis du returnerer, skal varen være i samme stand, som ved modtagelsen. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbageleveringen af varen.

Farver og nuancer

Alle vores varer er håndlavede og dermed unikke, der kan være små (ganske små) afvigelser i farver/nuancer.

Persondata politik

Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Glasgården/Maggies Brugskunst og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysningerne krypteret.

Oplysninger afgivet til Glasgården videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ophavsret

Alle billeder på hjemmesiden er Glasgårdens ejendom og må udelukkende anvendes med Glasgårdens forudgående skriftlige tilladelse. Det er udelukkende tilladt at bruge billeder fra Glasgårdens hjemmeside til ikke-erhvervsmæssig brug.