Handelsbetingelser

Priser:
Alle priser er udsalgspriser inkl. 25% moms. Der tages forbehold for trykfejl og prisændringer.

Betaling:
Betaling på webshoppen kan ske med Mobile pay samt betalingskort, der er godkendt af Nets.

Leveringsformer:
Alle bestillinger sendes med Post Nord.
Alt vort glas er håndlavet og fremstilles i eget værksted, leveringstiden kan derfor være op til 14 dage. Er varen på lager afsendes den inden for 3 hverdage.
Levering af varer fra Glasgården anses for sket, når kunden har fået varen udleveret.

Fragt i Danmark:
64 kr. pr. pakke op til 3 kg.
Fragt ved pakker indeholdende sten til rio net: 135 kr. pr. sten. Ved bestilling af 2 sten tillægges manuelt et fragttillæg på 100 kr.

Fragt til Tyskland:
145 kr. pr. pakke op til 3 kg.
Fragt ved pakker indeholdende sten til rio net: 195 kr. pr. sten. Ved bestilling af 2 sten og mere, kontakt os venligst.

Returret/reklamation
Ifølge dansk lovgivning har du ret til at returnere din købte vare senest 14 dage efter modtagelsen. Hvis du returnerer, skal varen være i samme stand, som ved modtagelsen. Du skal afholde de direkte udgifter i forbindelse med tilbageleveringen af varen. Reklamationsret er i henhold til købelovens mangels regler.

Farver og nuancer
Alle vores varer er håndlavede og dermed unikke, der kan være afvigelser i farver/nuancer.

Persondata politik:
Vi foretager registreringen af dine personoplysninger med det formål at kunne levere varen til dig. Personoplysningerne registreres hos Glasgården og opbevares i 5 år, hvorefter oplysningerne slettes.

Når der indsamles personoplysninger via vores website, sikrer vi, at det altid sker ved afgivelse af dit udtrykkelige samtykke, således at du er informeret om, præcis hvilke oplysninger, der indsamles og hvorfor.

Vi opbevarer ikke kundeoplysningerne krypteret.

Oplysninger afgivet til Glasgården videregives eller sælges på ingen måde til tredjemand, og vi registrerer ingen personfølsomme oplysninger.

Ophavsret
Alle billeder på hjemmesiden er Glasgårdens ejendom og må udelukkende anvendes med Glasgårdens forudgående skriftlige tilladelse.

Klageadgang
Hvis du er utilfreds med din vare, skal du kontakte os på glasgaarden@gmail.com og vi vil forsøge at finde en løsning sammen med dig. Skulle det mod forventning ikke lykkes, henviser vi til Center for Klageløsning.